Načelnik Opštinske Uprave nasrnuo na odbornike

Današnju sjednicu Skupštine opštine Tutin obilježio je verbalni nasrtaj načelnika Opštinske Uprave Tutina Adnana Šehovića na odbornike opozicije.

Nakon što je vladajuća većina odbila prijedlog odbornika Grupe građana „Tutin na prvom mjestu“ Edina Hazirovića da se u dnevni red uvrsti tačka kojom bi se usvojio zaključak „o prestanku mobinga nad političkim neistomišljenicima u Opštinskoj Upravi Opštine Tutin“ te nakon pitanja predsjedniku Opštine Salihu Hotu da li je upoznat sa mobingom koji u Opštinskoj upravi sprovode određeni funkcioneri, načelnik Opštinske Uprave Adnan Šehović verbalno je nasrnuo na predstavnike opozicije a sjednicu je obilježio nasrtaj na odbornika Stranke pravde i pomirenja Zaima Redžepovića. Fizički sukob između dvojice odbornika spriječila je samo pribranost nekolicine odbornika koji su nastojali da očuvaju autoritet Skupštine.

Odbornici koji su na meti mobinga od strane Šehovića najavili su podizanje tužbi i preduzimanje drugih pravnih koraka kako bi se zaštitili od načelnika kojeg od ranije prate optužbe za brojne afere i malverzacije.